ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στο νησί της Κω

Δελτίο Τύπου-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ 6,5R

«Η Κως θα ξαναβρεί άμεσα την ομαλή καθημερινότητά της και παραμένει ένας από τους κορυφαίους και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος από την Κω όπου κατέφθασε από τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Ιουλίου 2017 και λίγο μετά τη μεγάλη σεισμική δόνηση 6.5R με αρνητικές συνέπειες για τη ζωή δύο (2) συνανθρώπων μας και προξένησε τραυματισμούς και υλικές ζημιές, μιλώντας σε διεθνή, αθηναϊκά και τοπικά μέσα ενημέρωσης επισήμανε τα εξής:

«Απαιτείται ψυχραιμία όλων και αποτελεσματική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για να επουλώσουμε τις πληγές που άφησε η επέλαση του Εγκέλαδου στην Κω.

Ήδη συνεργεία μηχανικών ξεκινούν τον έλεγχο για την καταλληλότητα των κτιρίων, ξεκίνησε ο καθαρισμός των δρόμων και οι ελάχιστοι τραυματίες δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους. Το αεροδρόμιο του νησιού λειτουργεί κανονικά, υπάρχει ομαλή παροχή ρεύματος και νερού και το νησί παραμένει ένας ασφαλής και κορυφαίος τουριστικός προορισμός για τη χώρα μας. Οι επισκέπτες του και οι μόνιμοι κάτοικοί του δεν πρέπει να φοβούνται.

Οι σεισμολόγοι μάς καταθέτουν καθησυχαστικές απόψεις και οι μετασεισμικές δονήσεις μειώνονται όσο περνά η ώρα.

Η Κως και τα νησιά μας γνωρίζουν από δυσκολίες. Γνωρίζουν όμως οι κάτοικοί τους να τις ξεπερνούν! Με συλλογική προσπάθεια και ευθύνη η Κως θα βρει γρήγορα την κανονικότητα στην καθημερινότητά της.

Εκφράζω τη λύπη μου για τα δύο (2) θύματα της σεισμικής δόνησης και τη συμπαράστασή μου στους τραυματίες και στους πολίτες των οποίων η περιουσία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Συνιστώ ηρεμία και δουλειά απ' όλους και καλώ την Κυβέρνηση να βοηθήσει τον τόπο και τους κατοίκους της Κω.»

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video