ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στρατιωτικούς γιατρούς για το καλοκαίρι ζητούν 4 νησιά των Κυκλάδων!

Στρατιωτικούς γιατρούς για το καλοκαίρι ζητούν 4 νησιά των Κυκλάδων!

Με έγγραφό του -επείγον μάλιστα- το υπουργείο Υγείας ζητά από το ΥΠΕΘΑ να στείλει στρατιωτικούς ιατρούς σε Μήλο, Αμοργό, Τήνο και Μύκονο για το καλοκαίρι!

Στρατιωτικούς γιατρούς για το καλοκαίρι ζητούν 4 νησιά των Κυκλάδων!

Με έγγραφό του -επείγον μάλιστα- το υπουργείο Υγείας ζητά από το ΥΠΕΘΑ να στείλει στρατιωτικούς ιατρούς στα εξής νησιά: Μήλος, Αμοργός, Τήνος και …Μύκονος!!! 
Το έγγραφο που υπογράφει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ζητά στρατιωτικούς ιατρούς, προφανώς για την τουριστική περίοδο. Αυτό προκύπτει από δεύτερο έγγραφο που προέρχεται από τη Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου προς το υπουργείο Υγείας με το οποίο ζητούνται παθολόγοι για τα συγκεκριμένα νησιά από την 1η Μαίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2017.
Ακόμη κι αν για τα δύο νησιά τη Μήλο και την Αμοργό θα μπορούσε ΙΣΩΣ κάποιος να το συζητήσει για τα άλλα δύο τι να πει κάποιος; Για την Τήνο απλά θ΄αναφέρουμε κι ας γίνουμε δυσάρεστοι ότι η Εκκλησία αν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη για ιατρούς θα πρέπει να βοηθήσει. Έχει νομίζουμε και τον τρόπο και τα μέσα να εξασφαλίσει την απαραίτητη ιατρική παρουσία στο νησί της Μεγαλόχαρης.
Για την Μύκονο όμως τι μπορεί να πει οποιοσδήποτε; Έλεος; Ήμαρτον; Ντροπή; Το νησί που έχει τεράστια έσοδα από τον τουρισμό δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ιατρική φροντίδα των τουριστών;
Δεν αναφερόμαστε στον μόνο στο δήμο που θα ΄χει κι αυτός ανάλογα έσοδα αλλά και στους μεγαλοεπιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί και σ΄ εκείνους που σπεύδουν να ξεκουραστούν στο νησί των ανέμων, από τις επιχειρηματικές σκοτούρες. Ίσως μια, δυο σαμπάνιες στα σούπερ κλαμπ του νησιού να εξασφαλίζουν την παρουσία παθολόγων ιατρών στο νησί, όχι μόνο τη θερινή σεζόν, αλλά για ολόκληρο το χρόνο!
Το ερώτημα τώρα είναι αν το ΥΠΕΘΑ θα απαντήσει θετικά στο αίτημα της… δοκιμαζόμενης Μυκόνου για στρατιωτική ιατρική βοήθεια.
Τα έγγραφα, γιατί χωρίς αυτά μπορεί και να μην πιστέψετε ότι η Μύκονος …υποφέρει:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video